Алумни клуб ФИНК


More Website Templates at TemplateMonster.com!
Догађаји

Отворене су нове просторије Алумни клуба Факултета инжењерских наука Универзитета у Крагујевцу

У новим простроријама Алумни клуба Факултета инжењерских наука Универзитета у Крагујевцу можете нас посетити сваког радног дана у вредменском периоду од 9 до 11 часова.

Одржавање изборне Скупштина Алумни клуба Факултета инжењерских наука Универзитета у Крагујевцу

У четвртак 12. новембра 2015. године у 13 сати на Факултету инжењерских наука Универзитета у Крагујевцу у свечаној сали објекта Б одржана је изборна Скупштина Алумни клуба Факултета инжењерских наука Универзитета у Крагујевцу (некадашњег Машинског факултета). Том приликом усвојене су измене и допуне Статута Алумни клуба Факултета инжењерских наука и изабрано ново руководство клуба.

Одржавање оснивачкe скупштина и основање Алумни клуб Машинског факултета у Крагујевцу

Дана 6. новембра 2010. одржана је оснивачка скупштина и основан је Алумни клуб Машинског факултета у Крагујевцу. На скупштини су усвојени Оснивачки акт и Статут Алумни клуба Машинског факултета. Изабрано је и прво руководство клуба. За чланове управног одбора изабрани су: Верољуб Стевановић, Слободан Бабић, Драган Јововић, Милун Бабић, Никола Петровић, Дубравка Јелић. За првог председника алумни клуба изабран је градоначелник Крагујевца Верољуб Стевановић, за потпредседника Слободан Бабић и за секретара Дубравка Јелић. За чланове надзорног одбора изабрани су Србољуб Васовић, Александар Смиљанић и Горан Богдановић.
01

АКФИНК
клуб

Све о Алумни клубу Факултета инжењерских наука.
02

АКФИНК
Златни индекс

Додела златног индекса организује се сваке године.
03

АКФИНК
Контакт

АКФИНК омогућава да лакше ступите у контакт са колегама.