Алумни клуб ФИНК


More Website Templates at TemplateMonster.com!

ПРИЈАТЕЉИ АЛУМНИ КЛУБА ФАКУЛТЕТА ИНЖЕЊЕРСКИХ НАУКА У КРАГУЈЕВЦУ

Желите да постанете пријатељ Алумни клуба?

Алумни клуб је академска традиција престижних факултета. Студенти који су дипломирали и пријатељи добровољно се удружују ради унапређења квалитета наставе и истраживања на Факултету инжењерских наука у Крагујевцу. Донацијом првенствено од студената који су дипломирали на нашем факултету и компанија које користе њихово, на факултету, стечено знање и вештине могу се побољшати услови рада и студирања младих на факултету. Тиме се остварује кључну улога факултета у привредном и економском развитку Србије.

Статус Пријатељ клуба је намењен правним лицима. Стиче се потписивањем уговора о пословно-техничкој сарадњи, која се огледа у висини попуста приликом пружања услуга или продаји робе члановима Алумни клуба, пријему студената на стручну праксу, реализацији пројеката за потребе пријатеља или факултета, организвовању различитих скупова итд..

Ако желите да постанете Пријатељ клуба пошаљите интересантне податке о Вашој компанији и предложите облике сарадње. Податке пошаљите на адресу: finkalumni@kg.ac.rs. Сви подаци ће бити објављени на сајту клуба.